Înscrieri la C.A.R. Casa Banilor Craiova!

Vă puteți înscrie la Casa de Ajutor Reciproc C.A.R. Casa Banilor pentru economisire sau pentru a lua un împrumut!

CASA DE AJUTOR RECIPROC CASA BANILOR CRAIOVA

Dobânda la banii economisiți este de minim 5,2% pe an dobânda netă și 5,5% dobânda finală pentru anul 2020.


CAR Casa-Banilor - Inscrieri

Pentru a vă putea înscrie ca membru al Casei de Ajutor Reciproc Casa Banilor, trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

- să fiți salariat (salariul minim pe economie) sau pensionar;

- să locuiți în județul Dolj;

- să plătiți o taxă de înscriere de 25 lei, nerambursabili, minim 20 lei la fondul social și 5 lei la fondul de întrajutorare (din acest fond acordăm ajutor la căsătorie, la nașterea copilului, la deces - inclusiv pentru membrii familiei, spitalizare, nunta de argint, nunta de aur, etc). Aflați mai multe despre Avantajele Membrilor CAR Casa Banilor. Plata se poate face la sediul CAR din Craiova, str. Împaratul Traian nr.2, etajul 1 (intrarea dinspre centru - fosta str. Siloz) sau în contul nostru deschis la banca Unicredit: RO74 BACX 0000 0005 3791 2000.

- să descărcați, printați și completați următorul document (Faceți click pe documentul pentru a-l descărca):

După completarea documentului, vă rugăm să ne contactați pe email sau la nr de telefon 0351.421.946, 0770.533.133, luni-vineri, între orele 08.30-16.30 sau puteți folosi pagina de Contact.

Vă rugăm să citiți și documentul privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

De asemenea, vă așteptăm și la sediul nostru situat în zona centrală a orașului Craiova pe strada Împăratul Traian, Nr 2, etaj 1 (fosta str. Siloz) - punct de reper - sensul giratoriu de pe pasajul subteran.