CAR  CRAIOVA

CASA DE AJUTOR RECIPROC CASA BANILOR

cont bancar deschis la Unicredit Bank: RO74 BACX 0000 0005 3791 2000

Prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice CAR CASA BANILOR IFN are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: verificare, prezentare ofertă creditare, evidență, statistică.

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare în scopul prezentării ofertei de creditare. Refuzul dvs. determină imposibilitatea înscrierii în rândul membrilor CAR și implicit accesarea unui împrumut sau furnizarea informațiilor despre ofertele de creditare.

Informațiile înregistrate sunt destinate doar utilizării de către operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiei. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la CAR CASA BANILOR IFN, punctul de lucru din Craiova, str Imparatul Traian nr.2, etajul 1, la ghiseu. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

PROGRAM: LUNI-VINERI 8.30-16.30

Tel: 0351 421 946;   0770 533 133
Fax: 0351 421 956
E-mail: office@car-casabanilor.ro

Adresa: Craiova, Dolj, Centru, Str. Imparatul Traian nr.2, etaj 1 (fosta str. Siloz)- punct de reper, sensul giratoriu de pe pasajul subteran.

Formular contact

Nume și prenume (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău