CAR Casa Banilor deschide Agenția Slatina, azi 1 Mai 2023.

 

Azi, 1 Mai 2023, la Slatina, a fost inaugurată o nouă agenție a Casei de Ajutor Reciproc Casa Banilor. Astfel, oamenii din Slatina și din împrejurimi pot economisi în condiții avantajoase și pot solicita împrumuturi pe termen scurt și mediu. Înființată în anul 2010, CAR Casa Banilor a oferit sprijin financiar și înțelegere membrilor săi. Cu o activitate intensă, Casa de Ajutor Reciproc vine în sprijinul oamenilor cu o gamă diversificată de servicii de economisire și împrumuturi.

Agenția CAR Casa Banilor Slatina se află localizată pe Strada Primăverii, Bloc FA18, Sc. 1, Ap. 1, langă sediul CEZ. Scopul nostru este dezvoltarea legăturilor de solidaritate, sprijin și întrajutorare financiară a membrilor noștri, prin atragerea de fonduri sociale și acordarea de împrumuturi în condiții avantajoase.

CAR Casa Banilor Agentia Slatina res

 

Dobândă la economisire de 10,2% pe an pentru anul 2023

"Suntem bucuroși să deschidem o nouă agenție CAR Casa Banilor la Slatina. Dorim să venim în ajutorul oamenilor și să avem o colaborare bună. Urmărim dezvoltarea relației dintre noi și membrii noștri prin deschiderea acestei agenții. Casa de Ajutor Reciproc Casa Banilor are o experiență de peste 12 ani în domeniu și este într-o continuă dezvoltare. Dorim să încurajăm în special tinerii să economisească și să se gândească la viitorul lor și al copiilor lor. Vă puteți înscrie ca membru C.A.R. și puteți obține împrumuturi cu dobânzi avantajoase dar și economisire avantajoasă. Suntem ca o mare familie, și aici veți găsi întotdeauna înțelegere, prin dialog direct și rezolvarea problemelor apărute, inevitabil, într-o viață de om.

Mai multe detalii despre CAR Casa Banilor Slatina

La CAR Casa Banilor puteți să economisiți pe termen lung cu un randament net superior altor forme de economisire. Puteți vedea o comparație între diferitele forme de economisire existente pe piață la pagina economisire. De asemenea, puteți face refinanțarea împrumuturilor de la alte CAR cu o dobândă mai mică. Puteți face comparație sau sunați și vă vom consilia noi.

Astfel, pentru a primi mai multe detalii și informații despre activitatea și despre condițiile C.A.R, ne puteți contacta și în Slatina, direct la sediul instituției sau aveti posibile următoarele canale de comunicare:

Din 2010 oferim seriozitate, siguranță și servicii de calitate membrilor noștri.

Vino cu prieteni, rude, cunoștinte și înscrie-te în C.A.R.! Alătură-te familiei C.A.R. Casa Banilor! Doriți să vă înscrieți la CAR Casa Banilor? Apăsați butonul de mai jos:

Înscrieri