Unde economisim avantajos în anul 2021

Unde economisim avantajos în anul 2021? Este normal să ne întrebăm acest lucru, iar răspunsul îl vom detalia în prezentul articol.

Există mai multe modalități de economisire pentru românii care doresc să pună bani deoparte. Una dintre cele mai răspândite forme de economisire o reprezintă depozitele la bănci. Chiar dacă dobânzile la depozitele bancare, precum și câștigurile aferente acestora, au scăzut în ultima perioadă, românii preferă să economisească în lei. Conform site-ului finzoom, depozitele românilor în lei reprezntau 62,7% din totalul depozitelor la 31 decembrie 2020.

În luna martie 2021, mai multe bănci din România au redus dobânzile la depozitele în lei. Astfel, conform finzoom, pentru un depozit la 12 luni, aceste dobânzi variază între 0,80% la BCR și 3,80% la TBI Bank.

Top 3 dobânzi la depozite bancare aprilie 2021

La băncile din România, în luna aprilie 2021, la un depozit bancar de 5000 de lei pe un an, dobânzile variază între 0.80% și 3.80%. Astfel puteți câștiga o dobândă de maxim 171 de lei la TBI Bank la depozitul online - RON. Pe poziția a doua se situează Banca Română de Credite și Investiții (BRCI) care oferă o dobândă de 3.60% la Depozit la termen Persoane fizice - RON. Aici puteți câștiga maxim 162 de lei ca dobândă la cei 5000 de lei depuși inițial. Pe poziția a treia se situează din nou TBI Bank cu Depozitul Simplu - RON ce oferă o dobândă de 3.40%.

Sursa: finzoom

Dobândă de minim 6% pe an pentru anul 2021 la CAR Casa Banilor

CAR Casa Banilor este o instituție financiară nebancară ce oferă economisire cu dobânzi bune și împrumuturi avantajoase. Este totodată o instituție organizată în vederea sprijinirii și întrajutorării financiare a membrilor săi. Randamentul economiilor dumneavoastră la CAR Casa Banilor este net superior altor forme de economisire, fără comisioane și fără perioadă impusă de economisire.
Dobânda la economisire (la CAR depunerile se numesc fond social) nu este impozitată, conform Legii 122/1996 si a Codului fiscal. Vorbim astfel de o dobândă netă, care se adaugă automat la final de an sau la retragere.
Câștigul din dobânda la economisire la CAR Casa Banilor este de 300 de lei pentru cei 5000 de lei economisiți in anul 2021. Am luat în calcul depunerea banilor la fondul social pe data de 01 ianuarie și dobânda finală la data de 31 decembrie. Aceleași date au fost luate în calcul și pentru depozitele bancare. Se observă faptul că economiile la CAR Casa Banilor sunt transformate într-un câștig net superior față de celelalte instituții.

Unde economisim avantajos in 2021 CAR Casa Banilor

Deveniți membru al CAR Casa Banilor și veți avea doar de câștigat. Înscrieți-vă în marea familie a CAR-ului nostru și descoperiți avantajele membrilor!

ECONOMISIREA la CAR Casa Banilor Craiova este mult mai avantajoasă:

  • Primiți o dobândă de minim 6% pe an (pentru 2021), la banii depuși sub formă de fond social;
  • Dobânda este NETĂ, cu capitalizare și se acordă la sfârșitul anului și/sau la retragere;
  • Știți de la începutul anului ce dobandă primiți la final de an;
  • Fondurile se pot retrage oricând, fără comisioane și fără pierderea dobânzii;
  • Depunerile pot fi lunare sau ocazionale, pe perioadă nelimitată (nu sunteți condiționați de perioade de 3 luni, 6 luni, etc);
  • Dobânda la economisire (la CAR depunerile se numesc fond social) nu este impozitată, conform Legii 122/1996 și a Codului Fiscal;

Prin activitatea pe care o desfășurăm, încercăm să încurajăm tinerii să economisească pentru viitorul lor și pentru un trai mai bun peste ani.

Pentru mai multe detalii despre alte avantaje ale membrilor CAR Casa-Banilor vă așteptăm și la sediile noastre din Craiova, Str. Împaratul Traian nr.2, Etaj 1, și Calafat, Str. Traian nr. 32., programul de lucru fiind: LUNI-VINERI 8.30-16.30. De asemenea, pentru orice întrebări sau sugestii, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 0351 421 946 pentru sediul din Craiova sau 0351 434 023 pentru sediul din Calafat.

Doriți să vă înscrieți la CAR Casa Banilor? Apăsați butonul de mai jos:

Înscrieri