Măsuri preventive extinse în contextul Covid-19

Casa de Ajutor Reciproc C.A.R. Casa Banilor anunță extinderea măsurilor preventive în contextul situației generate de raspândirea virusului Covid-19. Siguranța și sănătatea angajaților și membrilor noștri, a oamenilor în general, sunt deosebit de importante. Pandemia Covid-19 a adus provocări cu care nu ne-am confruntat până acum. Este foarte important să luptăm individual, dar în același timp ca o echipă unită, să luptăm impotriva acestui virus. CAR Casa Banilor, prin angajații săi, a fost mereu deschisă la comunicare. Vom depune eforturi în continuare pentru a ne susține mebrii care întâmpină probleme în această perioadă.

covid-19

Măsuri preventive extinse în contextul Covid-19

Domnul Adrian Ristea, președintele Casei de Ajutor Reciproc C.A.R. Casa Banilor Craiova a comunicat următoarele:

Stimați membri ai Casei de Ajutor Reciproc C.A.R. Casa Banilor Craiova:

 

Datorită situației create de virusul Covid-19, sediul CAR Casa Banilor va fi închis de pe data de 01.04.2020 până pe data de 03.04.2020. Vă amintim ca puteți plăti ratele și cotizația prin mobile banking sau la ghișeul băncii în contul CAR Casa Banilor deschis la Banca Unicredit: RO74 BACX 0000 0005 37911 2000. În această perioadă ne puteți contacta de luni până vineri între orele 08:30 - 16:30 telefonic la numărul de telefon: 0770 533 133. De asemnea, ne puteți contacta și pe Facebook și WhatsApp la numărul 0770 533 133. Suntem alături de dumneavoastră! Stăm acasă pentru a învinge acest virus! Ne pare rău pentru situația creată și vă mulțumim pentru înțelegere!

 

Dorim să vă reamintin recomandările cele mai importante în aceste momente:

  • în cazul în care părăsiți locuința pentru diverse necesități păstrați distanță de cel puțin 1,5 metri față de alte persoane din jurul dumneavoastră;
  • evitați strângerile de mâini ca modalitate de salut;
  • rămâneți în autoizolare dacă ați călătorit recent într-una dintre țările aflate pe listele roșie și galbenă publicate de Ministerul Sănătății. Datele actualizate în timp real privind țările vizate le găsiți pe pagina Institutului Național de Sănătate Publică România;
  • să vă informați doar din surse reale și să verificați totodată sursele de informații pe care le utilizați;
  • să citiți cu atenție și să puneți în aplicare recomandările oficiale ale autorităților privind prevenirea infecției cu Coronavirus (Covid-19).

Monitorizăm cu atenție această situație și vă vom informa, atunci când va fi cazul, dacă vor fi noi măsuri implementate. Vă mulțumim!