C.A.R.  CRAIOVA

CASA DE AJUTOR RECIPROC CASA BANILOR

C.A.R. CASA BANILOR este o instituție financiară nebancară înființată prin hotărârea judecătorească nr 41 din 10.06.2010, inregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 103/14.06.2010, la ANAF, având Codul Fiscal 27086853. Totodată, suntem înscriși în Registrul de Evidență al BNR, secțiunea CAR, cu nr. RE-PJR-17-025451.

Situată în zona centrală a orașului Craiova pe strada Împăratul Traian, Nr 2, C.A.R. Casa Banilor este o instituție organizată în vederea sprijinirii și întrajutorării financiare a membrilor săi.

Banii dumneavoastră sunt în siguranță la noi. De la înființare (anul 2010) nu avem niciun împrumut nerambursat! Acordăm împrumuturi numai cu giranți și numai după o verificare minuțioasă a persoanelor care doresc împrumut.

Vă prezentăm mai jos evoluția fondurilor sociale și a împrumuturilor acordate de CAR Casa Banilor în perioada 2010 - 2017 (sumele sunt exprimate în RON).   Evolutie CAR Casa Banilor - Fonduri sociale si Imprumuturi acordate 2010 - 2017După un început timid în 2010, a urmat o perioadă de dezvoltare și prosperitate datorită profesionalismului, înțelegerii și comunicării cu membrii noștrii. În cei peste șapte ani de activitate, fondurile sociale au crescut de peste 32 de ori, de la 76.900 RON la 2.130.300 RON la finalul anului 2017. Acest lucru s-a datorat în special prin câștigarea încrederii membrilor C.A.R-ului, dar și a seriozității noastre și utilizarea eficientă a fondurilor în acordarea de împrumuturi.

Pe de altă parte, împrumuturile acordate au crescut de la 103.300 RON în 2010 la 2.466.300 RON în 2017, ceea ce reprezintă o creștere de peste 23 de ori de la începutul existenței Casei de Ajutor Reciproc Casa Banilor. Am oferit împrumuturi în condiții avantajoase pentru membrii noștri si vom continua să oferim și să îmbunătățim ofertele noastre.

C.A.R. Casa Banilor este ca o familie; aici vei găsi întotdeauna întelegere, prin dialog direct și rezolvarea problemelor apărute, inevitabil, într-o viață de om. Punem accent pe sprijinul membrilor noștri.

Te poți înscrie ca membru C.A.R. și vei avea avantajul de a obține împrumuturi cu dobânzi avantajoase dar și economisire avantajoasă, la fondul social, la care noi iți adăugăm o dobândă la sfârșit de an (pentru anul 2018 acordăm 5% dobandă netă).

Aici poți să-ți constitui fondul tău de pensie; noi dăm cu adevărat valoare banilor tăi.

Vino cu prieteni, rude, cunoștinte și înscrie-te în C.A.R.! Alătură-te familiei C.A.R. Casa Banilor! Vă prezentăm mai jos evoluția numărului membrilor C.A.R Casa Banilor în perioada 2010 - 2017.

Evolutie CAR Casa Banilor - Numar membri 2010 - 2017

De ce să alegeți C.A.R. Casa Banilor?

  1. Încă de la înființare, am acordat o atenție sporită membrilor noștri, a modului în care aceștia sunt tratați;
  2. Suntem deschiși permanent la comunicare, la aflarea nevoilor si găsirea soluțiilor optime pentru membrii noștri;
  3. Avem grijă de economiile acumulate la fondurile sociale proprii prin bonificarea anuală în condiții avantajoase (pentru anul 2019 acordăm minim 5,2% dobandă netă);
  4. Ne adresăm oamenilor chibzuiți, oamenilor care vor să economisească dar și să obțină un împrumut în condiții mai bune;
  5. Rezultatele financiare înregistrate și creșterea acestora an de an ne fac să ne mândrim și să oferim încredere membrilor noștri;
  6. Aveți dreptul de a beneficia de o amânare a ratei la împrumutul contractat pe an calendaristic;
  7. Aveți dreptul de a beneficia de cadouri de Crăciun (pentru membrii fără restanțe la împrumuturi, detalii la CAR);
  8. Aveți dreptul de a beneficia de fondul de deces în cazul decesului membrului CAR sau a membrilor familiei (conform Regulamentului);
  9. Aveți dreptul de a beneficia de ajutoare: la căsătorie, la nașterea copilului, pentru spitalizare și pentru achiziția unei perechi de ochelari de vedere (conform Regulamentului);
  10. Suntem ca o mare familie și ne dorim să păstrăm o legătură permanentă între membrii noștri, problemele acestora şi interesul C.A.R. Casa Banilor, echilibrând rezolvarea problemelor și identificarea soluțiilor cu o continuă creștere a familiei noastre.

 

Din 2010 oferim seriozitate, siguranță și servicii de calitate membrilor noștri.

Pentru orice alte întrebări și sugestii, vă rugam să folosiți pagina de Contact.