CAR Casa Banilor - economisire și împrumuturi

În data de 8 aprilie 2019 a apărut în Gazeta de Sud la secțiunea Publireportaj, articolul cu titlul „CAR Casa Banilor, economisire și împrumuturi pentru oameni chibuiți“. Aici sunt prezentate aspectele importante ale economisirii și ale accesării de împrumuturi la CAR Casa Banilor.

CAR Casa Banilor - Economiseste cu dobanda de 5,2% pe an

Adrian Ristea, președintele C.A.R. Casa Banilor Craiova a spus: „Avem peste 1.100 de membri, iar scopul fundamental al CAR Casa Banilor este să îi sprijinim. Pentru acest lucru acordăm bonificație foarte bună pentru economii și oferim împrumuturi cu dobândă mică, în funcţie de vechime şi corectitudine“.

La CAR Casa Banilor, toate împrumuturile sunt garantate cu veniturile solicitanților și ale giranților, iar suma medie împrumutată este de 5.000 de lei pe o perioadă de până la patru ani.

ECONOMISIREA la CAR Casa Banilor Craiova este mult mai avantajoasă:

  • Primiți o dobândă de minim 5,2% pe an (pentru 2019), la banii depuși sub formă de fond social;
  • Dobânda este NETĂ, cu capitalizare și se acordă la sfârșitul anului și/sau la retragere;
  • Știți de la începutul anului ce dobandă primiți la final de an;
  • Fondurile se pot retrage oricând, fără comisioane și fără pierderea dobânzii;
  • Depunerile pot fi lunare sau ocazionale, pe perioadă nelimitată (nu sunteți condiționați de perioade de 3 luni, 6 luni, etc);
  • Dobânda la economisire (la CAR depunerile se numesc fond social) nu este impozitată, conform Legii 122/1996 și a Codului Fiscal;

Prin activitatea pe care o desfășurăm, încercăm să încurajăm tinerii să economisească pentru viitorul lor și pentru un trai mai bun peste ani.

Vă invităm să citiți întregul articol aici.

Pentru mai multe detalii despre alte avantaje ale membrilor CAR Casa-Banilor vă așteptăm la sediul nostru din Craiova, Str. Împaratul Traian nr.2, Etaj 1, programul de lucru fiind: LUNI-VINERI 8.30-16.30. De asemenea, pentru orice întrebări sau sugestii, vă rugăm să ne contactați la tel 0351.421.946 sau 0770 533 133.

Doriți să vă înscrieți la CAR Casa Banilor? Apăsați butonul de mai jos:

Înscrieri

Pentru orice alte întrebări și sugestii, vă rugam să folosiți pagina de Contact.