CAR Casa Banilor deschide Agenția Calafat

 

CAR Casa Banilor deschide Agenția Calafat azi, 1 februarie 2021.

Azi, la Calafat, a fost inaugurată a doua agenție a Casei de Ajutor Reciproc Casa Banilor. Astfel, calafetenii pot economisi în condiții avantajoase și pot solicita împrumuturi pe termen scurt și mediu. Înființată în anul 2010, CAR Casa Banilor a oferit sprijin financiar și înțelegere membrilor săi. Cu o activitate intensă, Casa de Ajutor Reciproc vine în sprijinul oamenilor cu o gamă diversificată de servicii de economisire și împrumuturi.

Agenția CAR Casa Banilor Calafat se află localizată în Calafat, strada Traian, Nr 32. Scopul nostru este dezvoltarea legăturilor de solidaritate, sprijin și întrajutorare financiară a membrilor noștri, prin atragerea de fonduri sociale și acordarea de împrumuturi în condiții avantajoase.

CAR Casa Banilor Agentia Calafat

 

Dobândă la economisire de 6% pe an pentru anul 2021

"Suntem bucuroși să deschidem o agenție la Calafat. Dorim să venim în ajutorul calafetenilor și să avem o colaborare bună. Urmărim dezvoltarea relației dintre noi și membrii noștri prin deschiderea acestei agenții. Casa de Ajutor Reciproc Casa Banilor are o experiență de peste 10 ani în domeniu și este într-o continuă dezvoltare. Dorim să încurajăm în special tinerii să economisească și să se gândească la viitorul lor și al copiilor lor. Vă puteți înscrie ca membru C.A.R. și puteți obține împrumuturi cu dobânzi avantajoase dar și economisire avantajoasă. De exemplu, dobânda acordată la economisire la fondul social pentru anul 2021 este de minim 6%. Această dobândă este netă, nu se impozitează! Suntem ca o mare familie, și aici veți găsi întotdeauna înțelegere, prin dialog direct și rezolvarea problemelor apărute, inevitabil, într-o viață de om. Oferim ajutoare financiare pentru membrii noștri: ajutoare la căsătorie, nașterea copilului, deces. Așteptăm locuitorii municipiului Calafat și din împrejurimi și la sediul nostru din Calafat de pe strada Traian, nr 32 pentru a afla toate detaliile despre avantajele pe care noi le oferim.", a declarat domnul Adrian Ristea, președintele C.A.R. Casa Banilor.

Mai multe detalii despre CAR Casa Banilor Calafat

La CAR Casa Banilor puteți să economisiți pe termen lung cu un randament net superior altor forme de economisire. Puteți vedea o comparație între diferitele forme de economisire existente pe piață la pagina economisire. De asemenea, puteți face refinanțarea împrumuturilor de la alte CAR cu o dobândă mai mică. Puteți face comparație sau sunați și vă vom consilia noi.

Astfel, pentru a primi mai multe detalii și informații despre activitatea și despre condițiile C.A.R, ne puteți contacta și în Calafat, direct la sediul instituției sau aveti posibile următoarele canale de comunicare:

Din 2010 oferim seriozitate, siguranță și servicii de calitate membrilor noștri.

Vino cu prieteni, rude, cunoștinte și înscrie-te în C.A.R.! Alătură-te familiei C.A.R. Casa Banilor! Doriți să vă înscrieți la CAR Casa Banilor? Apăsați butonul de mai jos:

Înscrieri